Kuinka ottaa videon automaattinen toisto käyttöön Google Maps?

Harrastatko tällä hetkellä ammattia, joka edellyttää matkustamista usein uusiin paikkoihin ympäri maailmaa? Jos vastauksesi on kyllä, tiedät jo kuinka haastavaa voi olla navigoida uusilla alueilla itse. Tällaisina aikoina yksi parhaista asioista, joita voit tehdä ongelmien helpottamiseksi, on investoida mahdollisimman pian luotettavaan ja tehokkaaseen navigointio hjelmistoon, kuten Google Maps.

Se on alusta, jonka alun perin loi monikansallinen teknologiayritys Google lisätäkseen asiakkaidensa vaatimuksia asianmukaisesti. Tästä syystä sinun tulee muistaa saada lisätietoja tämän sovelluksen ja sen ominaisuuksien toiminnasta Google Maps tuki tiimin avulla aina kun sinulla on aikaa.


Toinen syy, miksi sinun kannattaa valita tämä alusta, on se, että se tarjoaa sinulle tietoa reaaliaikaisista liikenneolosuhteista, kartoista, puhelinnumeroista, ilmakuvista jne.


Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, miten voit ladata ja määrittää tehokkaan navigointisovelluksen, kuten Google Maps, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos näin on, et ehkä ole varma, kuinka voit varmistaa, että teet kaiken oikein.


Mutta tarkoittaako se, että sinun on luovuttava? Ei. Tämä johtuu siitä, että Google Maps tekninen tuki tiimi voi opastaa sinua pyrkimyksissäsi. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviestiä, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.


Voit ottaa videon automaattisen toiston käyttöön Google Maps muutamalla muulla tavalla. He ovat:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google Maps sovellus tie tok oneellasi tai älypuhelimellasi
  • Kun pääikkuna avautuu, napauta profiilikuvan kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa
  • Saat luettelon vaihtoehdoista. Valitse heti Asetukset välilehti
  • Edessäsi ilmestyy toinen sivu, napauta Videoasetukset ruutua
  • Liu'uta Salli automaattinen toisto -painikkeen vieressä oleva painike oikealle

Soita Google Maps asiakaspalvelu numeroon, jos haluat saada lisätietoja tästä sovelluksesta.